29/10/2015

Ayah.


Hehe.

Antara perkara yang best setelah berkahwin, selain bersuami, kita juga akan dapat Ibu baru, Ayah baru. Hihi. Ayah aku, (ayah kepada suami) antara yang aku adore selain Bapak. Persis Bapak juga, kerjanya tak pernah berhenti. Ayah lebih banyak habiskan masa di masjid, sesuai dengan tugasnya, seorang Imam.

Ayah banyak sembang, berbual, tapi aku seringkali acuh-tak-acuh, tiba-tiba nak touching sebab aku sangat sangat ralik dengan henpon, ish ish ish.

Hehe.

Tapi kalau dengan Bapak lain cetenye, puas dah tarik perhatian Bapak. Biasanya gagal macam biasa. Hmm. Rindu Penang, sebenarnya. Huhuhu :") Cuma, kalau tengok Ayah sure akan ingat Bapak, sebab dulu-dulu, suka mintak duit, mesti Bapak bagi. Gi shopping je padahal. Huuuuuuuuuuuuuuuuu. 







No comments:

Post a Comment