07/08/2015

T_T

"Terputus dari tahajud sungguh lebih menyakitkan dan menggalaukan daripada putus cinta. Karena putus cinta dari yang belum halal itu berarti terputuslah kamu dari kesalahan. Sedang terputus dari tahajud berarti terputus pula diri kita dari golongan orang-orang yang merindukan Allah dan Allah pun rindu pada mereka. "

03/08/2015

Dear Mato.



Assalamualaikum. Baru-baru ni, aku ada terbaca tweet Mato tentang nak reveal diri dia. Sebagai pembaca (walaupun kekadang aku busy jaga anak, puii) aku tetap membaca tweet tweet yang berlangsung di timeline aku, atau tetiba ada orang retweet tweet dia. Hehehe.

Hey.

Mato, tak perlulah reveal diri sendiri. Seperti mana K.Nad kenal Mato dulu, pemalu, takleh orang tengok Mato, walaupun Mato bukanlah lilin yang mencair, jadilah diri Mato itu. Walaupun mula-mula dulu K.Nad takdelah setuju pun, digelar macam-macam (kalau kawan K.Nad mungkin dia akan ingat) tapi tak perlulah reveal hahaha.

Bukan sebab setuju dengan apa yang dah dilakukan :)

Ada certain tu, up to you. Kami bukan sesape pun nak halang Mato nak jadi apa, Mato ni siapa, Mato nak jadi macam mana. Cuma seperti mana kami berasa satu ketika dulu, kami taknak dah orang lain turut rasa benda yang sama. Yang K.Nad boleh kata, ada bakat yang boleh dimanfaatkan lebih daripada apa yang kami pernah rasa dulu. Itu je ;)




Hehehe. Soalan atas ni. Rindu kenangan, mungkin. Be good Mato.